RoyalGarden

RoyalGarden

TEAM

Sabri Bouyaakoub & Noor Stikkelbroeck

Royalgarden

OVER ROYALGARDEN

Wie

Wij zijn Sabri en Noor, studenten Commerciële Economie!

Wat

Door onze multiculturele achtergrond kwamen wij erachter dat er in Nederland een schaarste heerst wat betreft beschikbare zalen voor multiculturele bruiloften. En dus besloten wij met onze startup RoyalGarden een geheel nieuwe bruiloftzaal te openen, speciaal voor dit soort gelegenheden. Als weddingplanner verzorgen we dus de zaal, maar ook decoratie, tafels, lopers, fonteinen, verlichting, muziek, zangeressen, catering, taart, snoepbuffetten, auto’s en eventueel zelfs de honeymoon. Kortom, we bezorgen bruidsparen een onvergetelijke en zorgeloze avond.

Waarom

De toegevoegde waarde van onze startup zit vooral in het feit dat wij alles tot aan de puntjes regelen voor het bruidspaar. Hierbij kan het bruidspaar precies aangeven hoe hun ideale bruiloft eruitziet. Vervolgens zorgen wij ervoor, in samenwerking met verschillende partners, dat dit wordt geregeld. Zoals aangeven willen wij ook eventueel de honeymoon van bruidsparen organiseren, dit omdat uit onderzoek is gebleken dat dit het regelen van zo’n reis veel stress met zich mee kan brengen voor het bruidspaar.

Op dit moment

Inmiddels hebben we een mooi pand op het oog (dit blijft nog even een verassing). En hiernaast zijn we volop bezig met het aangaan van partnerships en de koopsom. Een aantal samenwerkingen staan al vast zoals die met visagisten en haarstylisten voor de bruid en haar bruidsmeisjes. Ook zijn we een partnership aangegaan met een bekende Marokkaanse artiest: Numidia, bekend van Meli Meli met Ali B en Ronnie Flex. Verder zal de catering verzorgd worden door Zorgzusters Overvecht. Dit is een stichting die catering verzorgt, zichzelf uitbetaalt en vervolgens de overgebleven winst doneert aan mensen die net niet rondkomen, zodat deze mensen boodschappen kunnen doen. Op deze manier willen wij iets terugdoen voor de gemeenschap.