Tedx Utrecht 2014

Tedx Utrecht 2014

Tedx Utrecht 2014

Bij tedx Utrecht 2014 waren 10 studenten aan de Hogeschool Utrecht van het keuzesemester Creatieve  Industrie aanwezig.
Al vroeg in de morgen stonden de studenten klaar voor de challenge van UCREATE het Centre of Expertise Utrecht.
Het begon allemaal om een uurtje of zeven in de ochtend met opbouwen in de stadsschouwburg Utrecht, zodat alles wat er in de voorgaande weken was voorbereid klaar stond voor gebruik.

UCREATE

met een eigen ontwikkelde  interactieve piano, innovatieve en interactieve manier van een video vertonen en een leuke presentatie met lampen op het hoofd, presenteerden wij het nieuwe logo van de host van Tedx 2014: UCREATE.

Zo was er een interactieve video welk vrijgespeeld moest worden door een Wetenschapper, Ondernemer en een Student te vinden en op een tegel te plaatsen. Als dit gebeurd was ging de promo video van UCREATE spelen waarin werd uitgelegd waar het Centre of expertise utrecht voor staan en wat ze doen.Dit alles was weer te zien of live of twee schermen ergens anders in de Stadsschouwburg Utrecht.

Ook was er bij de toiletten een pianotrap te vinden waar mensen eerst huiverig over heen liepen maar later steeds enthousiaster.
Zelf liepen de studenten zelf rond met een UCREATE t-shirt en een lamp op het hoofd om mensen te informeren over UCREATE en de activiteiten die er waren.

Zelf hebben de studenten tussendoor kunnen genieten van alle geweldige sprekers die er waren, en netwerken met de bezoekers.
Oftewel het was een succesvolle, gezellige dag met enthousiaste bezoekers, medewerkers en studenten, gelukkig was het mooi weer en kon er in de pauze vol op genoten worden van de zon en een lekker lunch door alle bezoekers van het Tedx utrecht 2014 evenement.

Als studenten zijn we dan ook blij met het resultaat en dat alles in een vrij korte tijd succesvol is gerealiseerd en goed is verlopen op het Tedx Utrecht 2014 evenement.
We kijken dan ook uit naar alle andere foto’s en verslagen van mensen.